• Free EU delivery from € 100
  • Shipping from € 2,50
  • Shipped within 2-4 days

Merry Christmas babes!

Lieve allemaal,

 

Wat leuk dat je jouw cadeautje uit de boom hebt gehaald!


Elke steen draagt een uitgebreide betekenis bij zich. De steen die in jullie La Luna tasje zit is een Pyriet uit Peru. De steen die alle eigenschappen bij zich draagt voor iedere vrouw die ondernemend is!

Het is de steen van actie nemen, van moed en zelfvertrouwen. De steen die jouw zal stimuleren in het vervullen van jouw (zakelijke) dromen.

Daarbij houdt zij je vrij van de invloeden van andermans kritiek en manipulatie, jij raakt niet meer 1, 2, 3, overstuur.

Zet deze steen naast je neer tijdens het werken en laat het de hele ruimte vullen met de energie die het bij zich draagt. Het zal de bloedtoevoer naar de hersenen stimuleren, tegen een flauw gevoel tijdens het overwerken, om je gedachten vrij te houden voor nieuwe input en ideeën.

Wist je dat Pyriet de steen is waarvan ze zeggen dat het je leiderschapskwaliteiten positief beïnvloed? Je zou er assertiever van worden, perfect als je mensen moet aansturen of een klant een bepaalde richting in wilt hebben!

Als dat niet perfect is.

Verder kun je Pyriet goed gebruiken als je opzoek bent naar de beweegredenen van iemand die dicht bij je staat. Waarom gedraagt diegene zich nou zo? Waarom pakt hij/zij dit nou zo aan?

Wie weet vind je de antwoorden.


Verder wil ik je een héél fijn nieuwjaar wensen, waarin je (zakelijke) dromen en doelen zullen uitkomen en dingen op zijn plek zullen vallen. 2020 was misschien niet voor iedereen een jaar om over naar huis te schrijven, maar 2021 bied je weer een schone lei. Eentje om te knallen met je ideeën en je eigen bedrijf!

 

Liefs,

Robin

En misschien vind je nog iets moois in de webshop!


Rock Crystal Diffuser

Amethyst Light

Hanger Carnelian

Friendship Crystals